Glasvægge

1
2
7
3
5
4
toslidet
8
  • Hos one funky furniture laver vi indretningsløsninger med glasvægge, som giver det helt rigtige industrielle udtryk, men samtidig sikrer lysindfald i rummet.

    Glasvæggen designes til det enkelte projekt og laves efter mål. De håndlaves i massiv jern og kan eventuelt pulverlakeres for et mere stilrent udtryk eller ved benyttelse i vådrum. Vi laver glasvæggene som skillevægge/rumdelere, døre, brusevægge og vinduesvægge. Vores løsninger er til private hjem og erhverv, hvor både store skillevægge, skydedøre og mindre glasvægge giver et helt særligt udtryk – og indtryk. 

  • Du kan kontakte os på mail [email protected] eller telefon 53 63 20 91 og så tager vi en snak om den løsning, du ønsker. Herfra laver vi et uforpligtende tilbud med en skitse over den glasvæg eller glasdør, som passer til projektet.

    Når tilbuddet bekræftes, kommer vi ud og måler op, så alt bliver lavet i den rigtige størrelse. 

  • Vi har lavet en oversigt, så du kan få en idé om prisniveauet for den størrelse glasvæg, du ønsker. Prisen regnes ud i fag og ønskes en glasvæg med dør, trækker du blot det antal fag fra prisen, som døren fylder og tilføjer prisen for en dør.

  • Leveringstid ca. 4-6 uger.

Få mere inspiration